Lees hier over olijfbomen te koop bij Tropic trees. Op de site zie je olijfbomen te koop staan vanaf enkele tientjes, en door verder naar beneden te scrollen zie je de duurdere en exclusievere exemplaren. De reden waarom Tropic trees olijfbomen aan kan bieden tegen zo’n scherpe prijs komt omdat zij importeur zijn, dat scheelt in de tussenhandel, en dat voordeel rekenen ze van Tropic trees door naar de klant. De olijfbomen zijn gezond, zieke olijfbomen voert Tropic trees niet in. De olijfboom zal daardoor lang meegaan. Maar Tropic trees heeft meer in het assortiment dan olijfbomen, zij hebben nog andere bijzondere exotische bomen en planten.

Groot assortiment aan bomen en planten

Naast olijfbomen te koop heeft Tropic trees ook andere bomen en planten. Bijzonder is een vijg, en dit niet alleen vanwege de heerlijke vruchten. De vijg geeft een heerlijke geur af. Anders een limoenenplant waarbij je echt de seizoenen voorbij ziet gaan. Of wat denk je van een palm die juist het hele jaar door groen blijft. Het is op het gebied van exotische bomen en planten voor ieder wat wils, en Tropic trees heeft het allemaal in het assortiment. Een tuin hoeft niet standaard te zijn, een tuin in het kille en natte Nederland kan een echte eyecatcher worden.

Teveel tuintjes zijn dertien in een dozijn

Voordat je overgaat op olijfbomen te koop is het goed om te realiseren dat veel tuinen hetzelfde zijn. De meeste tuinen worden door een bureau ontworpen, en vooral die gemeente- en bedrijfstuintjes zijn allemaal van die typische overheidstuintjes. Het lijkt wel als of die ontwerpbureau’s alleen liguster en verwante struikjes kennen. De opzet is begrijpelijk, tuintjes moeten minimaal onderhoud hebben om zo de kosten te drukken, maar dat kan met exotische bomen en planten ook. Tropic trees heeft veel keuze met boompjes en planten die amper onderhoud vergen, maar afwijken van de standaarden. Op de internetsite is genoeg te zien wat winterhard is.