Ken jij iemand in je omgeving met gelnagels? Het laten verzorgen van de nagels is tegenwoordig onmisbaar voor haast iedere vrouw. Als gellak salon in Groningen merken we dat vele dames (en heren!) deze behandeling verkiezen boven normale nagellak. Maar waarom is dat eigenlijk zo?

Duurzaamheid en langdurige glans

Vele mensen vinden het leuk om gellak op te doen vanwege de duurzaamheid en langdurige glans die het biedt. Dit betekent dat het minder vaak hoeft te worden bijgewerkt dan traditionele nagellak! Bovendien is deze lak gemakkelijk aan te brengen en droogt het snel onder een Uv-lamp, waardoor het handig is voor mensen met een drukke levensstijl.

Gemakkelijk zelf aan te brengen

Wist je dat je ook zelf gelnagels kunt aanbrengen? Het is momenteel zelfs mogelijk om je eigen gellak te kopen bij je lokale drogisterijen of online. Er zijn veel verschillende ontwerpen die je kunt maken met gellak, maar hier zijn een paar populaire:

  1. French manicure: Een klassieke look waarbij de tips van de nagels wit of een neutrale kleur zijn gelakt en de rest van de nagel lichtroze of huidskleurig. Perfect voor een gelegenheid waar je er op-en-top moet uitzien.
  2. Ombre: Dit heeft een gradiënt effect waarbij de kleur vervaagt van licht naar donker, of omgekeerd. Zo is he leuk om hier met meerdere kleuren mee te experimenteren.
  1. Glitter: Denk hierbij aan een laagje glitterlak over een effen kleur. Dit kan een sprankelend effect geven, wat perfect is voor speciale evenementen of gewoon voor de leuk. 
  1. Bloemmotieven: Deze motieven kun je op je nagels aanbrengen door middel van verschillende manieren. Heb je een stevige grip? Dan kun je kleine bloemetjes op elke nagel schilderen. Kies je toch liever voor een veilige optie? Dan kun je simpelweg een stempel kit gebruiken om kant-en-klare patronen op je nagels te drukken.
  2. Geometrisch: Met tape of een vaste hand kun je geometrische vormen zoals driehoeken, vierkanten of strepen op je nagels maken voor een moderne en edgy look.

Heb je al een idee welke stijl het beste bij jou zou passen? Allemaal zijn ze vrij makkelijk aan te brengen, maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat jij het mooist vindt! 

Advies van onze gellak salon in Groningen

Door deze praktische voordelen en mogelijkheden snappen wij wel waarom vele mensen een voorkeur hebben voor gel nagels. Wel willen we graag meegeven dat het belangrijk is om kwalitatieve producten te gebruiken! Net als traditionele nagellak kunnen bepaalde stoffen namelijk erg schadelijk zijn. Als gellak salon in Groningen kiezen we altijd zorgvuldig kwalitatieve lakken uit. Zodat je bij elke afspraak weer kunt terugkeren met gezonde nagels. Let hier dus goed op bij het maken van een afspraak bij jouw lokale schoonheidssalon!