multi gyn actigel 50 ml kopen

Er gaat al zoveel rond in je hoofd en dan loop je ook nog eens rond met die vervelende vaginale klachten. Je hebt zeker van alles al geprobeerd, maar ik kan je zeggen dat het 

zonder behandeling zeer lastig te verhelpen is. Gelukkig kan je de multi gyn actigel 50 ml kopen waarmee je probleemloze dagen in zicht zijn. 

multi gyn actigel 50 ml kopen

Herkennen van de boosdoeners

Bacteriële vaginose is een van de meest voorkomende oorzaak dat leidt tot infecties, het zorg voor een grijs witte vaginale afscheiding. Het is in een grote hoeveelheid, ruikt en brengt pijn en jeuk mee.

Bij vaginale droogheid worden de slijmvliezen van de vagina minder bevochtigd en elastisch gemaakt. De evenwicht van je flora is verstoord. Enkele redenen ervoor zijn  stress, menopauze, diabetes, zwangerschap of  je vulva wassen met zeep.

De klachten van schimmelinfectie zijn te onderscheiden door een witte geurloze slijm en pijn bij het plassen en vrijen. De oorzaken kunnen onder andere antibioticagebruik, het wassen met zeep, een lage weerstand of diabetes zijn. 

De kracht van de actigel 50 ml

Het is niet alleen geheel vrij is van conserveermiddelen, hormonen en geurstoffen, maar ook zonder recept te bestellen. Bij gebruik ervan wordt je snel weer klachtenvrij.