Ieder jaar zijn er wel duizenden bedrijven die moeite hebben hun hoofd boven water te houden, maar gelukkig is er speciale schuldhulp voor bedrijven in Alkmaar. Soms zie je zelf geen uitweg meer en dan is het prettig om aan de hand te worden genomen en je zorgen te kunnen delen.

Grote zorgen

Wanneer je een eigen onderneming start, dan weet je dat daar risico’s aan vast zitten. Niet altijd loopt de onderneming zoals je dat had gehoopt of gewild en dan kan je in de financiële stress komen. Vaak raak je dan in een negatief spiraal en wordt de situatie van kwaad tot erger.  

Hulp vragen kan helpen

In het begin van de problemen denk je als ondernemer er zelf nog wel uit te komen, maar helaas is dat niet altijd het geval. Wanneer na een tijdje de rekeningen zich opstapelen en je ieder moment een deurwaarder op de stoep verwacht, dan zul je je over je trots heen moeten zetten en hulp inroepen.

Wat kan je verwachten van Oxyz?

Wanneer je Oxyz benadert voor schuldhulp voor je bedrijf dan heb je de eerste stap in de goede richting gezet. Zij kijken hoe je bedrijf ervoor staat en wat de kansen zijn. Ook helpen ze je om bepaalde financiële regelingen te treffen, waardoor jij wat meer adem krijgt. Ze houden je een spiegel voor en helpen je de goede richting op.