Ieder bedrijf vergadert op zijn tijd, dat lijdt geen twijfel. Nu kun je vergaderingen plannen op je eigen locatie maar ook buiten de deur een vergaderarrangementen behoort tot de mogelijkheden. Hetgeen zeker handig is als je vergadert met een gezelschap van een ander bedrijf of dat van ver komt.
ttkllr1vtz

Boek een arrangement 

Als je vergaderarrangementen wilt boeken, kun je daar goed voor terecht bij Kloosterhotel ZIN. Je kunt er voor gezelschappen vanaf twee personen arrangementen boeken. Ze beschikken over verschillende ruimtes waar je een vergadering kunt boeken die vier uur in beslag duurt, maar ook vergaderingen die meer dagen in beslag kan nemen. Ter ontspanning van de deelnemers kun je ook extra activiteiten zoals een rondleiding boeken. Afhankelijk van het soort arrangement dat je boekt voor je vergadering kun je er bijvoorbeeld een lunch of diner bijboeken. Blijven jij en de rest van gezelschap overnachten, omdat zij bijvoorbeeld uit het buitenland komen? Dan kun je vergaderarrangementen boeken inclusief overnachting en ontbijt. Voor alle soorten arrangementen kun je terecht op de website van Kloosterhotel ZIN. Boeken en meer informatie kun je telefonisch doen.
Ook voor workshops en trainingen

Behalve vergaderen kun je in het Kloosterhotel ook deelnemen aan zeer diverse workshops en trainingen. Meer informatie daarover vind je op de site, alsmede de mogelijkheid om je in te schrijven via een contactformulier.