winkelruimte Breda

Voor mijn eigen onderneming was ik op zoek naar een winkelruimte Breda en dat is mij gelukt! Via Sandship Beheer BV heb ik een prachtig pand kunnen vinden. Bij dit bedrijf kan je zonder tussenkomst van een tussenpersoon of makelaar, een pand huren of kopen. Doordat je deze niet hoeft in te schakelen scheelt dat enorm in de portemonnee. Voor mijn eigen bedrijf was dat dan ook een hele geruststelling, want als ik ergens een hekel aan heb is wel om ergens onnodig geld aan uit te geven. Behalve dat ik mijn geld en energie ergens anders ik kan steken, was ik zeer tevreden over de inzet van Sandship Beheer BV. winkelruimte Breda

Wat een geweldig pand

Nadat ik een gesprek met één van de medewerkers van Sandship Beheer BV had gehad, lieten zij mij al een mooie winkelruimte in Breda zien. Dit pand was precies naar waar ik al een tijd op zoek was. Zowel het pand zelf als ook de ruimte voor de opslag waren helemaal top. Ook de locatie midden in het centrum kon haast niet beter. 

Als jij ook op zoek bent naar een ander pand om te huren of te kopen, kijk dan eens op de website van dit bedrijf. Hier staat het  actuele aanbod op.