Aanstekers bedrukken

Een aansteker is een voorwerp met vloeibare brandstof erin dat voor alles en nogwat kan worden gebruikt. Het is erg veelzijdig en er zijn enorm veel verschillende kleuren, vormen en maten van te vinden. Het is een erg leuk idee voor een gepersonaliseerd cadeau, omdat elke soort aansteker weer een andere functie heeft. Aanstekers bedrukken is een goede optie.

Roker

Als je een cadeau moet halen voor iemand die veel rookt, is een bedrukte aansteker een perfect idee. De normale, traditionele aanstekers zijn bedoeld voor sigaretten en deze zijn te vinden in enorm veel maten en kleuren. Kies vooral de lievelingskleur uit van de gelukkige en laat er een leuke tekst, foto of een leuk logo op bedrukken. Het kan het logo zijn van zijn of haar favoriete voetbalclub of het kan simpelweg zijn of haar naam zijn. 

Kok

Moet jij een cadeau halen voor een kookliefhebber? Dan is een BBQ aansteker een goed cadeau voor jou. Deze aansteker kan gebruikt worden voor de barbecue of voor een gasfornuis. Zo kan diegene lekker zijn gang gaan op het fornuis of op de barbecue. Deze aanstekers zijn iets groter dan de traditionele, dus ga vooral lekker los op de aansteker. Een persoonlijk verhaaltje kan erg leuk zijn, maar een foto is natuurlijk ook erg speciaal.