actuatoren

actuatorenOnlangs was ik op zoek naar actuatoren. Gelukkig kwam ik al snel terecht op de website van Mparts. Zij hebben 3 typen actuatoren in het assortiment, deze hebben variërende krachten. Zo heb je bijvoorbeeld de Bansbach actuator die geschikt is voor talloze toepassingen. Ook heeft deze een ingebouwde motor en een compact design. 

Verschillende opties

Zelf heb ik mijn actuatoren ook gekocht bij Mparts. Heb jij deze nou ook nodig? Dan kan ik zeker aanraden om ook voor Mparts te kiezen. Je hebt hier verschillende opties en mogelijkheden zodat je altijd een geschikt product vindt voor jouw toepassing. Denk bijvoorbeeld ook aan verschillende besturingen. Zij bieden dan ook oplossingen voor de land- en tuinbouw, maar ook voor de automotive en de medische wereld. Kijk eens op de website voor alle mogelijkheden. Je vindt hier ook meer informatie over de producten die zij aanbieden.

Zelf actuator samenstellen

Je kunt ook bij Mparts terecht voor maatwerk! Via een online configurator kun je namelijk je eigen actuatoren samenstellen. Je bepaalt dan zelf zaken als slaglengte, voltage, kabellengte en nog veel meer. Vervolgens wordt jouw ontwerp naar Mparts verzonden en nemen de experts contact met jou op. Je hebt dan de kans om al je wensen te bespreken en ontvangt deskundig advies!