Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn kamer heb behangen. Ik heb toen gekozen voor vliesbehang. Ook wel ‘snel behang’ genoemd. Een goed alternatief voor klassiek behang.
glasvezelbehang.nl
Aan het werk dan maar!
De stof waarvan het behang gemaakt is, is erg licht maar toch stevig. Het is zelfs steviger dan klassiek behang. Het behang is snel en gemakkelijk aan te brengen op de muren. Echt een uitkomst! Want met het klassieke behang zat ik soms enorm te prutsen.
Je smeert de lijm op de muur en drukt het behang er tegenaan. Er komen geen vlekken op het behang en het behang is ook niet gekrompen!
Daarnaast is het behang goed voor het milieu. Het behang bevat geen schadelijke bestanddelen en is biologisch afbreekbaar. Ik ben zelf erg milieubewust, dus dit is voor mij zeker een groot voordeel.
Een ander voordeel is dat je het behang makkelijk en droog van de muren kan verwijderen. Het klassieke behang moet vaak worden gestoomd, maar dat is met dit behang verleden tijd.

Ik vind dat het behang er geweldig uitziet op mijn kamer. Ik zal iedereen vliesbehang aanraden. Het is super makkelijk en het eind resultaat is prachtig!