De raamhorren en plissédeuren zijn perfect om insecten buiten de deur te houden. Alle raamhorren en plissédeuren worden op maat geleverd en zijn allemaal van hele hoge kwaliteit. De hordeur bestaat uit hele sterke stabilisatiekoorden, gaas dat gevouwen is en een frame van aluminium. Doordat de raamhor en de hordeur van aluminium zijn, zijn deze perfect bestand tegen alle weersomstandigheden. De hordeur en de raamhor zijn binnen en buiten het huis zeer praktisch.  

Onderhoud raamhorren en plissédeuren


Wanneer je kiest voor raamhorren specialist en plissédeuren, kies je voor weinig onderhoud. Het is zelfs zo dat de raamhorren en plissédeuren bijna helemaal geen onderhoud nodig hebben. Je zult met enige regelmaat de ondergeleider schoon moeten maken maar verder hoef je niet veel te doen. Als je de ondergeleider goed schoon houdt, dan weet je zeker dat de horren in goede staat blijven schuiven en lang mee zullen gaan. 


Gemakkelijke installatie

Hordeuren en raamhorren zijn eenvoudig te monteren. Je hoeft in de winter zelfs je horren niet op een lastige manier te demonteren. Dit gaat namelijk heel gemakkelijk door middel van praktische montageclips. De raamhorren en plissédeuren kan je op twee verschillende manieren installeren. Je kan ervoor kiezen om de horren en deuren in het kozijn te plaatsen. Een andere optie om de raamhorren en de plissédeuren op het kozijn te plaatsen. Beide opties zijn mogelijk en het is aan jou om te kijken wat het beste bij jouw situatie past. 
Neem snel een kijkje in het assortiment en maak een keuze die bij jouw wensen past.