roestvaststaal

Er zijn verschillende mogelijkheden om je TV (hoek) in te richten. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van je TV aan de muur of op de grond (als je genoeg ruimte hebt). Je kan je TV heel leuk stijlen wanneer je deze plaatst tegen de muur. Denk aan het product neer te zetten op een stevige TV meubel, bijvoorbeeld een van roestvastaal. Lees verder over hoe je het leukst je TV kan inrichten.

Tips voor het inrichten van je TV hoek

Je TV inrichten kan zo leuk en makkelijk zijn als jij dat zelf wilt! Hier zijn wat enkele tips die je kunnen helpen:

  • Kies een multifunctionele TV meubel. Naast het feit dat het meubelstuk stevig genoeg moet zijn, is het ook nog fijn als het meerdere functies heeft. Denk bijvoorbeeld aan een meubel met kasten zodat je randapparatuur kan opbergen. Het is ook leuk als je het juist kan versieren met planten, fotolijstjes en beelden.
  • Match de TV (en de meubel) met je muur. Als je je TV niet zo mooi vind, kun je het product het best matchen met de kleur van de muur. Dus een witte muur voor een witte TV of een zwarte muur voor een zwarte TV. Zo wordt je TV integreert met de rest van de ruimte en valt het minder op.

Plaats planken aan de muur boven de TV. Dit is goedkoper dan een multifunctionele TV meubel als je een strak budget hebt. Je planken zullen functioneren als opbergplekken, maar ook als versiering!