Tank transport

RvH dienstverlening vervoert al jarenlang vloeibare food en chemical ladingen. Daarbij maakt de ervaren dienstverlener gebruik van zowel tankopleggers als tankcontainers. RvH geldt als specialist op het gebied van tanktransport gezien de ervaring en de opgedane kennis van de chauffeurs. De volledig ADR-uitgeruste voertuigen beschikken over een Gardner GD175 compressor met tankverwarming. Daardoor kunnen de ervaren en geschoolde chauffeurs altijd en overal uit de voeten. Binnen het dienstverlenende bedrijf speelt scholing van chauffeurs ook een voorname rol.

Zorgvuldig, flexibel en snel tank transport

Tank transport is volgens RvH dienstverlening een kwestie van zorgvuldig, flexibel en snel werken. Voor de chauffeurs telt maar een ding: zorgen dat de lading op tijd, in goede conditie op de juiste plaats geleverd wordt. De dienstverlener hecht aan kwaliteit en dat is ook de reden dat de al geschoolde chauffeurs telkens opnieuw scholingen en cursussen volgen en er gewerkt wordt met alleen het beste materiaal. De brede inzetbaarheid en de drive om elke dag beter te worden en grenzen te verleggen zijn andere redenen om juist met deze dienstverlener in zee te gaan. Niet voor niets besluiten veel bedrijven om dagelijks transporten te laten verzorgen door RvH. Bij dit bedrijf heb je namelijk altijd de zekerheid dat het transport goed verloopt.

RvH biedt maatwerk

RvH biedt altijd maatwerk en als klant ben je verzekerd van het feit dat de lading altijd met uiterste precisie en zorg vervoerd wordt. Een spoedtransport of compleet vrachten? RvH kan als geen enkele andere specialist op het gebied van transport maatwerk bieden en komt dus altijd met de perfecte oplossing voor elke lading. Vanwege de geboden expertise, de flexibiliteit en de manier van werken geldt RVH dienstverlening behalve op het gebied van tanktransport ook al jarenlang als een specialist op het gebied van hoogwerker- en containervervoer, vervoer van chemisch afval en vervoer van gevaarlijke stoffen en zeecontainers.