rijden

Ben jij opzoek naar goede rijscholen in Stein? Kijk dan op de website van rijtop.nl, zij bieden rijlessen voor verschillende voertuigen. Bijvoorbeeld voor je autorijbewijs, motorrijbewijs of bromfietsrijbewijs. 

Autorijbewijs halen

Ben jij van plan om je autorijbewijs te halen? Neem dan een kijkje op de website van Rijtop.nl, zij bieden rijlessen in Stein of omgeving. Bij rijtop heb je verschillende lespakketten. Je hebt het starterspakket, hierbij krijg je 20 lessen en een praktijkexamen. Het pakket daarna is een pakket van 32 lessen met praktijk examen. De pakketten lopen op tot 40 lessen in een pakket. 

Daarnaast is er een mogelijkheid voor een spoedopleiding van 10 dagen. Hierbij krijg je 40 lessen verdeeld over 10 dagen met een tussentijdse toets en op de 11de dag je praktijkexamen. 

rijscholen stein

Motorrijbewijs halen

Wil jij graag je motorrijbewijs halen? Dan ben je bij rijtop.nl aan hjet juiste adres. Aan de hand van een intakeles wordt er een advies gegeven over welk pakket je het beste kan nemen. De gemiddelde aantal lessen die je nodig hebt voordat je het AVD-examen in gaat is 10 à 12. Op de website kan je meer informatie hierover vinden, verschillende pakketten bekijken en de tarieven.