camping met zwembad

Ben je gek op water en kun je de hele dag in je vakantie wel in het water liggen? Dan is een camping met zwembad perfect voor jou, camping de Leistert heeft vele mogelijkheden betreft zwemmen. Het golfslagbad buiten is leuk voor jong en oud, wanneer de zon schijnt of het mooi weer is kun je lekker buiten zwemmen. Bij het recreatiestrand heb je ook de roeivijver, waar je met een kano op het water jezelf kunt vermaken. Meer dan voldoende mogelijkheden om nat te worden.

Het subtropisch zwemparadijs

Wanneer je denkt aan een camping met zwembad, schiet het eerste bij je binnen een onverwarmd zwembad waar de rillingen over je rug lopen door de kou. Bij camping de Leistert, noemen we een zwembad het subtropisch zwemparadijs. Heerlijk in tropische sferen genieten van de vele faciliteiten in het zwembad, de stroomversnelling, heerlijke whirlpools, verwarmde baden, kinderbaden inclusief speeltoestellen en nog heel veel meer. Zwemmen is op deze camping een genot voor lichaam en geest.

camping met zwembad

Ook voor de zonaanbidders

Zijn de kinderen heerlijk aan het zwemmen in het subtropisch, dan is het mogelijk dat je als ouders lekker op het veld bij het zwembad kunt genieten van de zon. Neem plaats in een van de ligstoelen op de weide, en voor je het weet heb je een heerlijk kleurtje opgelopen. Na het zwemmen kun je in de overdekte plaza een heerlijke snack halen om de honger te stillen, wil je de dag compleet maken eet dan met het gezin in een van de restaurants die de Leistert rijk is.