Een huis huren Florida? Ik had er voorheen nooit aan gedacht dit ooit te gaan doen, echter het internet brengt je verder zeggen ze he!

Ik was er namelijk achter gekomen dat een vakantie woning huren in Florida net zo voordelig is als dat ik in Europa op vakantie ga. Vorige week was ik namelijk ziek en als je in bed ligt ga je je al vrij snel vervelen. Hier had ik na vijf dagen onwijs veel last van waardoor ik de laptop heb gepakt en ben gaan neuzen op het internet. Wij wilde eind dit jaar nog graag op vakantie waardoor dit een geschikte moment is voor mij om te zoeken, iets anders doen kon ik toch niet. Doordat ik op het internet ben gaan neuzen kwam ik terecht op de website van vakantie-florida.eu. Nooit verwacht maar wegens de aantrekkelijke prijzen ben ik verder gaan neuzen op deze website. Hier werd het eigenlijk wel duidelijk voor mij dat ik dit veel eerder had moeten bekijken!

Front_house.jpg.thumb

Het moment dat mijn partner thuis kwam van het werk heb ik deze website direct laten zien. Beide vol ongeloof gekeken naar deze website waardoor we eindelijk de keuze hebben gemaakt om eind dit jaar onze reis naar het mooie Florida te laten gaan!