acupuncture needles

Acupunctuur kent strenge voorschriften van ZHONG. Zij stelt strenge eisen aan onder andere de juiste uitoefening. Dit is natuurlijk voor de veiligheid van jou. Gelukkig voldoet Acupunctuurpraktijk Hoorn hieraan. Het is daarom ook echt een aanrader om na acupunctuur Purmerend te gaan indien je op zoek bent naar een specialist bij jou in de buurt. Ineke heeft al jaren ervaring in de deze branche en zorgt ervoor dat jij van je klachten afkomt. De volgende klachten worden voornamelijk verholpen:

  • Emotionele klachten
  • Oververmoeidheid
  • Betere balans
  • Burn out
  • Pijnklachten 
Acupunctuur

Niet alleen gespecialiseerd in acupunctuur Purmerend

Naast acupunctuur kunnen zij jou ook dry needling aanbieden. Zo beschikken zij over een uitgebreide dienstverlening om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Tijdens de intake krijg je een duidelijk beeld van wat je te wachten staat. Ineke kan het natuurlijk niet alleen. Er is ook inzet nodig en vertrouwen. Het kan namelijk ongemakkelijk voelen om je bloot te geven, maar weet dat niets haar vreemd is. De praktijk is namelijk super ervaren en geeft deskundig advies.

Het bedrijf is aangesloten bij de N.V.A., de Nederlandse vereniging voor acupunctuur. Deze vereniging waarborgt een zo hoog mogelijke kwaliteit van aangesloten therapeuten!