belcel

Een belcel heeft een aantal voordelen, waaronder dat jij ongestoord bijvoorbeeld op kantoor een gesprek kunt voeren. Een belcel creëert een plek met privacy waar je als werknemers even tot rust kan komen en je kan concentreren op belangrijke telefoongesprekken. Stel je hebt dagelijks lastige gesprekken op kantoor aan de telefoon, en er lopen constant collega’s binnen om iets te pakken of om je toch even te storen want ze hebben een dringende vraag. Met een belcel creëer je een rustgevende omgeving waarmee je eigenlijk zegt, ik wil en kan echt even niet gestoord worden. Een belcel kan voor zakelijke doeleinden en voor privé doeleinden gebruikt worden.

belcel

Ongestoord bellen op kantoor

Een belcel creëert een ruimte als er eigenlijk niet genoeg ruimte is, soms is een kantoor te klein om iedereen de privacy te geven tijdens een telefoongesprek die zij nodig hebben. Een belcel is dan een goede oplossing om een rustige omgeving te creëren waar de medewerker zich goed kan concentreren. De belcel wordt zo ontworpen dat deze aan de eisen van jouw bedrijf en werknemers voldoet. Zet er meubilair neer zodat de collega aantekeningen kan maken op een laptop, je kunt er zelfs een bureau, met stoel neerzetten of een plaatst een bankje. De mogelijkheden zijn eindeloos en de belcel kan zo groot of klein zijn als waar het bedrijf behoefte aan heeft.

Lastige gesprekken worden makkelijker

Als een collega zich beter kan concentreren worden lastige gesprekken wat makkelijker, dit komt omdat diegene zich goed kan voorbereiden op het telefoongesprek en daardoor meer rust creëert voor zichzelf. De belcel kan ook gebruikt worden als een plek waar moeilijke face to face gesprekken worden besproken tussen collega’s. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor het kantoor waar jij werkt? Neem dan eens een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.