Bent u voor een speeltuin op zoek naar mooie schommels met een natuurlijke uitstraling? Dan zijn de Robinia schommels van Sicuro.nl een echte aanrader!

Dit zijn namelijk schommels met een natuurlijke uitstraling, gemaakt van het speciale Robinia hardhout. Het zijn zeer sterke en mooie van echt hout gemaakte schommels.

Robinia hout

Een schommel van Robinia is gemaakt van hardhout dat op een verantwoorde manier is gekweekt. Dit houdt in dat er voor elke boom die er wordt gekapt weer een nieuwe wordt teruggezet.

Robinia hout is zeer sterk en duurzaam dat u er op kunt rekenen dat uw kinderen jarenlang veilig van de schommels gebruik kunnen gaan maken. En er veel plezier van kunnen hebben.

Schommels

U kunt de schommels neerzetten op elke plek waar u ze maar wilt hebben. Het is mogelijk op een gebruikelijke plek, maar ook in een natuurlijke speeltuin.

Sicuro.nl bevat een groot aantal verschillende Robinia schommels. Sicuro voelt zich als bedrijf verantwoordelijk om op een duurzame manier om te gaan met het materiaal en milieu. Hun leveranciers leveren hout met en zonder FSC ® of PEFC-label, waarbij in ons CRM/ERP-systeem gedocumenteerd wordt welk hout met en zonder label geleverd is.

Voor een Robinia schommel van hout raadt ik u zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website: https://www.sicuro.nl/robinia-schommel