Ik smelt helemaal weg bij het zien van een newborn shoot. Vooral wanneer de baby op de foto mijn neefje is, dan hou ik het echt niet droog. Mijn zus vroeg of ik op de dag dat de fotograaf langs kwam voor een foto shoot maken van mijn neefje erbij wilde zijn, daar kon ik geen nee op zeggen. De fotograaf Carissa Hazenberg-Wemmenhove is begonnen als hobbyfotograaf, in 2009 is zij begonnen met de opleiding van vakfotograaf bij Fotovakschool in Wageningen. In 2011 is haar hobby haar vak geworden en is zij onder de naam Cawe fotografie begonnen met het maken van mooie foto’s. newborn shoot

Geweldige foto’s

Mijn neefje was op het moment van de foto shoot pas 15 dagen oud. Gebruikelijk wordt deze foto shoot gemaakt wanneer de baby tussen de 5 en 21 dagen is. De fotograaf Carissa kwam aan huis de foto’s maken, behalve dat je er dan niet met zo een kleine baby erop hoeft is het leuker om in eigen omgeving de foto’s te maken.

Een foto shoot duurt ongeveer drie uur, hierdoor is het ook mogelijk om samen met papa, mama en eventueel broertjes en zusjes op de foto te kunnen. Het was bijzonder leuk om te zien hoe mijn kleine neefje op de foto werd gezet, ben dan ook zeer benieuwd naar het resultaat.