werkkapitaal financiering

Werkkapitaal financiering? Ben je een ambitieuze ondernemer met passie? Wil jij je bedrijf graag laten groeien? Dat houd in dat je moet investeren en hier op korte termijn geld voor nodig hebt. Iedere ondernemer heeft liquide middelen nodig om een groei in gang te zetten. Als je werkkapitaal te kort komt, zal een lening bij een bank niet altijd de beste optie zijn. Je zou dan ervoor kunnen kiezen om een factoring bedrijf in te schakelen. Zij betalen de facturen van jouw klanten uit in ruil voor een percentage. Zo heb je direct het geld op je rekening staan en kan je direct actie ondernemen.

werkkapitaal financiering

Stabiel inkomen

Doordat facturen direct worden betaald hoef je niet achter klanten aan te bellen, wat zorgt voor minder hoofdpijn en meer tijd. Daarnaast heb je een stabiel inkomen waarvan je bent verzekerd. Zo kan jij doen wat je als ondernemer wilt bereiken. 

Je verkoopt de facturen en niet je klant. Daarnaast loop je geen risico op wanbetaling of faillissement van de klant. Je bent namelijk goed ingedekt als je met een factoring bedrijf in zee gaat. Op internet staan veel bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn, dus benader ze als je dit wat lijkt!