Wij hebben besloten om een dakkapel op zolder te laten plaatsen. Hiervoor hebben wij al bij meerdere bedrijven een offerte aangevraagd. Helaas zat er tussen deze aanvragen geen bedrijf waar wij mee in zee wilden gaan. Tot ik via een collega te horen kreeg dat bouwbedrijf Hoofddorp gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden is. De medewerkers zijn allemaal zeer vakkundig en zullen zonder problemen elke klus kunnen aanpakken. Nadat wij eerst een offerte hadden aangevraagd en onze wensen kenbaar hadden gemaakt hebben wij een afspraak gemaakt voor het maken van ons dakkapel.  bouwbedrijf Hoofddorp

Een extra slaapkamer op zolder

Doordat wij een dakkapel laten plaatsen hebben wij meer ruimte gekregen op de zolder. Het timmerbedrijf Martin Harte heeft echt mooi werk afgeleverd. Binnen een paar dagen was het werk netjes afgeleverd en bleven de kosten zoals vermeld in de offerte binnen ons budget.

Wanneer je ook interesse hebt in dit geweldige bouwbedrijf in Hoofddorp neem dan contact met hun op. Niet alleen kunnen zij een mooi dakkapel maken, maar ook een carport, nieuwe kozijnen en nog veel meer. In overleg met het bouwbedrijf weet je snel genoeg of zij ook iets voor je kunnen betekenen. Houdt er wel rekening mee wanneer je besluit om van hun diensten gebruik te maken je een voorschot moet betalen.